Geniet van coronaveilige paasvakantie in MooiMol met superleuke nieuwigheden!

aanbod paasvakantie
woensdag 31 maart 2021

Het gemeentebestuur organiseert heel wat leuke coronaveilige activiteiten tijdens de paasvakantie. Ontdek onze nieuwe toppers-in-wording zoals de Mollenjacht of QR-speurtocht, of geniet nog een keer van een aantal populaire klassiekers! Alle activiteiten beleef je helemaal veilig, in openlucht, met je gezins- of buitenbubbel. Respecteer op elk moment de geldende coronamaatregelen.

De paasvakantie staat voor de deur. Ben jij nog op zoek naar leuke dingen om te doen? Wil je buiten genieten van het mooie lenteweer? Neem dan zeker een kijkje hieronder!

Toppers-in-wording: superleuke nieuwe activiteiten

Een familie van tien bronzen mollen vond hun vaste verblijfplaats in ons Centrum. Aan de hand van de route en tips op het deelnameformulier kan je alle mollen vinden.

We maakten twee versies van deze wandeling: één voor lagere schoolkinderen (vanaf 6 jaar) en één voor tieners en volwassenen.

Op het golfterrein zijn alle golfballetjes verdwenen. De politie staat voor een groot raadsel en schakelt de hulp in van Lot en Bot om het mysterie van de verdwenen golfballetjes te ontrafelen. Onderweg vind je tien QR-codes die het verhaal tevoorschijn toveren en leuke opdrachten of weetjesvragen voorschotelen. Ga je mee op zoek naar de dader?

Terwijl je wandelt, zet je foto's in de juiste volgorde en los je een aantal vragen op. Je maakt kans op mooie prijzen! De wandeling is 6,5 kilometer lang en focust op de abdij van Postel.

De paashaas is enkele eitjes verloren. Help jij ze mee zoeken? Als je een eitje vindt, zoek je de letter die je op elk ei ziet. Samen vormen deze letters – in de volgorde van de foto’s die je tegenkomt - een spreekwoord. Weet je welk spreekwoord we zoeken? Dan win je misschien wel één van de vijf mooie verrassingen.

Getest en goedgekeurd: onze klassiekers

Deze gratis fietszoektocht die speciaal ontworpen is voor echte speurneuzen past perfect in een zomers uitstapje! Toffe opdrachten, weetjes en een mooi aandenken achteraf zorgen voor een onvergetelijk gezinsmoment dat je meteen opnieuw zal willen doen!

Leg je Playstation opzij! Zet je tablet uit en de tv af! Trek het bos in en doe de Stoertoer! Een beleefwandeling op domein Galbergen. Drie kilometer speelplezier verzekerd. Haasje over, klimmen, klauteren, springen...: vuil maken mag!

Met een gps op zak ontrafel je tijdens deze hightech schattenjachten de mysteries van onze gemeente. Coördinaten bepalen de route en brengen je naar de schatkist. Gebruik je eigen GPS of smartphone of huur er eentje bij de dienst toerisme.

Wandelnetwerk Grote Netewoud biedt meer dan 405 kilometer wandelplezier in de gemeenten Mol, Meerhout, Balen en Geel. Het wandelnetwerk staat voor avontuurlijke beleving in moerassige bossen en metershoge zandduinen.

Meer info: