Willy Van der Auwera eerste winnaar etalagequiz Pop Up Europa. Doe nog snel mee!

Winnaar 1 etalagewedstrijd
dinsdag 23 februari 2021

Willy Van der Auwera wint als eerste een Mols Kadoke van 50 euro na zijn deelname aan de etalagequiz. Hij scande de QR-code in de etalage van Statiestraat 29 en vulde het juiste antwoord in. De quiz past in Pop Up Europa, een initiatief van provincie Antwerpen in samenwerking met onze gemeente om Europa dichterbij de burgers te brengen. Deelnemen kan nog tot eind februari. Doe nog snel mee en maak ook kans op een Mols Kadoke!

Tijdens de coronacrisis hebben de handelaars het zwaar te verduren. Met deze actie wil ook de dienst lokale economie extra bezoekers naar het Centrum lokken om de lokale handelaars een hart onder de riem te steken.

Hoe deelnemen?

Scan nog tot en met 28 februari de derde QR-code in de etalage van de Statiestraat 29. Deze QR-code leidt je automatisch naar de website met de quizvragen. Geef het juiste antwoord op de vragen en schat hoeveel bekers er in de koker in de etalage zitten.

Pop Up Europa

In februari staat onze gemeente in het teken van Europa met een tentoonstelling in de bibliotheek, culturele activiteiten, acties voor scholen en wedstrijden.

Meer info:

> Cultuurdienst, 014 33 08 95, marie.claes@gemeentemol.be