Naar inhoud
Gemeente Mol

Online ontmoeting Peuterspeelpunt op woensdag- en vrijdagvoormiddag

maandag 8 februari 2021

Wist je dat je elke woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur online kan deelnemen aan een ontmoetingsmoment van Peuterspeelpunt? Door corona kunnen kinderen nu niet samen spelen in de kinderclub, maar voor (groot)ouders kunnen deze online ontmoetingen wel een moment zijn om eens andere gezichten te zien, bij te tanken, te ventileren en ervaringen uit te wisselen. Wil je graag deelnemen? Log dan in via https://meet.jit.si/peuterspeelpuntmol. Je hebt geen account nodig.

Wil je liever een individueel gesprek bij Katleen of Wendy? Je vindt hun nummers bij de chatfunctie. Stuur hen een bericht of WhatsApp om een tijdstip af te spreken. We maken een nieuwe link om één op één te babbelen.

Facebookpagina @peuterspeelpuntmol

Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebookpagina @peuterspeelpuntmol. Naast interessante info vind je er ook leuke filmpjes met peutervriendelijke activiteiten.

Wat is Peuterspeelpunt?

Buiten coronatijden is Peuterspeelpunt een gezellige ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar en hun ouders of andere begeleiders (grootouders, oppas, …). Ook toekomstige mama’s en papa’s zijn welkom. Peuterspeelpunt is een plek waar je…

  • samen met je (klein)kind fijn kan spelen
  • andere (groot)ouders kan leren kennen
  • (klein)kind leert samen spelen met anderen

Met de online sessies willen we in verbinding blijven met onze peuterspeelpuntbezoekers.

Meer info: buitenschoolse kinderopvang, 014 33 15 72, bkomol@gemeentemol.be