Naar inhoud
Gemeente Mol

Jobstudenten gezocht voor begeleiden Grabbelpas, sportkampen en zomerschool

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 15 januari 2021

Het gemeentebestuur zoekt jobstudenten om grabbelpasactiviteiten en sportkampen te begeleiden in de paas- en zomervakantie. Daarnaast zoeken we ook jobstudenten voor het begeleiden van het sport- en spelaanbod tijdens zomerschool Kanjerkamp in augustus. Word je minimum 18 jaar in 2021 en studeer je nog? Vul dan het e-formulier in op www.gemeentemol.be/vacatures. Verstuur dit ten laatste op 21 februari 2021. Het spreekt voor zich dat dit alles onder voorbehoud is en afhankelijk van de wijzigingen aan de maatregelen om het coronavirus te bestrijden.

Kandidaten moeten voldoen aan volgende voorwaarden:

 • Minimum 18 jaar zijn op datum van indiensttreding en nog studeren
 • Verantwoordelijkheid kunnen dragen om een activiteit te begeleiden
 • Werkervaring met kinderen en jongeren is een voordeel

De sollicitaties vinden plaats op zaterdag 6 maart.

> Grabbelpas (paas- en zomervakantie)

Elk jaar organiseert de jeugddienst in de paas- en zomervakantie een boeiend vrijetijdsprogramma voor kinderen en jongeren onder de naam Grabbelpas. Om de activiteiten te begeleiden, zoeken we jobstudenten voor zowel juli als augustus.

Solliciteren

Vul het e-formulier ‘jobstudenten jeugddienst, sollicitatieformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 21 februari 2021.

> Sportkampen (paas- en zomervakantie)

Ben je gebeten door sport? Kan je sportactiviteiten op een plezante en creatieve manier overbrengen aan kinderen? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat om in de paas- en/of zomervakantie sportkampen te begeleiden. De kampen vinden plaats in sporthal Den Uyt (Rode-Kruislaan) of op locatie.

Bijkomende voorwaarden:

 • In het bezit zijn van één van volgende diploma’s:
  • Diploma 6e jaar secundair onderwijs sport
  • Bachelor of master lichamelijke opvoeding of kinesitherapie, LO en BR, Sport en Bewegen of andere sportgerelateerde richtingen
  • Gediplomeerde lesgever via VTS in een betrokken sporttak, of gelijkgesteld
  • Pedagogische opleiding (kleuterleid(st)ers e.d.)

Solliciteren

Vul het e-formulier ‘jobstudenten sportdienst schoolvakanties, sollicitatieformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 21 februari 2021.

> Zomerschool Kanjerkamp (9-11 augustus en 16-20 augustus)

De effecten van corona op kinderen zijn enorm groot. Kinderen die al moeilijkheden ervaren tijdens het schooljaar, botsten door corona nog eens op extra moeilijkheden. Als gemeente streven we naar een kindvriendelijk beleid waarin maximale kansen voor alle kinderen centraal staan. Het ‘Kanjerkamp’ is dus meer dan een ‘zomerschool’ waarin kinderen met leerachterstand extra leerkansen krijgen. De focus ligt op ontdekken, ontwikkelen, vrienden maken en vrije tijd. 

Voor de spelnamiddagen (van 13 tot 16 uur) zoeken we jobstudenten die mee een vrijetijdsaanbod (leuke workshops en sportmomenten) willen aanbieden. 

Solliciteren

Vul het e-formulier ‘jobstudenten sportdienst, sollicitatieformulier’ of ‘jobstudenten jeugddienst, sollicitatieformulier’ in. Verstuur dit ten laatste op 21 februari 2021.

Meer info: