Naar inhoud
Gemeente Mol

Sofie Walk & Run schenkt 3.500 euro aan Kom op tegen Kanker

Bekijk ook

dinsdag 24 november 2020

De organisatoren van ‘Sofie Walk & Run’ overhandigden op 22 november een cheque ter waarde 3.500 euro aan het Mols comité Kom op tegen Kanker. Door corona waren de organisatoren dit jaar genoodzaakt om hun wandeldag op een andere manier te organiseren. De wandelingen werden online geplaatst via de website sofiewalkrun.be en er werd een online soep en wafels verkocht. Sofie Walk & Run werd voor de tweede maal georganiseerd door de naaste familieleden van Sofie Roofhooft. Sofie overleed in oktober 2018 op 44-jarige leeftijd aan borstkanker. Dank aan iedereen die z’n steentje bijdroeg.

Op 10 oktober 2020 haalden alle sympathisanten hun bestelde soep en wafels af in het Chirolokaal van Millegem. De wandelingen stonden tijdens de maanden september, oktober en november online met de mogelijkheid om een vrije gift te storten. Het werd een geslaagde actie met een mooie opbrengst als resultaat.

3de editie op 9 oktober 2021

Noteer alvast 9 oktober 2021 in je agenda voor de derde editie van ‘Sofie Walk & Run’. De organisatoren hopen jullie dan terug in ‘normale omstandigheden’ te mogen verwelkomen om te komen wandelen en achteraf gezellig iets te drinken en bij te praten.

Meer info: sportdienst, 014 33 05 03, tegenkanker@gemeentemol.be