Naar inhoud
Gemeente Mol

Grote Griezeltelling: Lore, Jozefien en Otis winnen 20-beurtenkaart Vita Den Uyt

IMG_20201109_144845_resized_20201109_031442480
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 16 november 2020

Lore, Jozefien en Otis Eykmans winnen de wedstrijd rond de ‘Grote Griezeltelling’. In de herfstvakantie gingen zij op zoek naar griezels. Elke griezel noteerden zij op hun griezelkaart. Tijdens hun zoektocht namen ze een foto van hun griezelwandeling en stuurden deze door naar de sportdienst. Uit alle ingezonden foto’s trok een onschuldige hand de winnaar van de familie-20-beurtenkaart van zwembad Vita Den Uyt. Proficiat Lore, Jozefien en Otis, veel plezier ermee!

Sport Vlaanderen organiseerde in samenwerking met Gezinssport Vlaanderen voor het eerst de Grote Griezeltelling. Gezinnen konden de griezelkaarten en kleurplaten downloaden via www.sport.vlaanderen/griezeltellen. De kleurplaten werden ingekleurd en opgehangen aan de deur of het raam. Gewapend met hun griezelkaart gingen kinderen/gezinnen op pad op zoek naar deze griezels. Elke griezel die ze passeerden, noteerden ze op hun griezelkaart.

Prijzen te winnen

Deelnemers die een leuke foto van hun griezelwandeling posten op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of een foto mailden naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond, maakten kans om één van de tien sportpakketten ter waarde van 100 euro te winnen. Deze winnaars werden op 13 november uit alle inzendingen gekozen. Jammer genoeg waren er geen winnaars uit Mol.

Wie bovendien een foto van zijn griezelwandeling uiterlijk op 11 november ook naar sportdienst@gemeentemol.be mailde, maakte kans om een familie 20-beurtenkaart van zwembad Vita Den Uyt te winnen. Lore, Jozefien en Otis Eykmans kwamen als winnaars uit de bus.

Meer info: dienst jeugd en sport, 014 33 05 10, sportdienst@gemeentemol.be