Naar inhoud
Gemeente Mol

Jubileumeditie ‘nieuwsbrief senioren’ verbindt 2.000 senioren met elkaar

vrijdag 13 november 2020

2.000 senioren ontvangen in de ‘Week van de Ouderen’ die loopt van 16 tot 22 november, de 25ste editie van de ‘nieuwsbrief senioren’ met een extra jubileumbijlage vol interessante Molse weetjes en leuke spelletjes. Deze keer niet enkel digitaal, maar ook op papier. De seniorenraad wil met deze editie alle ouderen met elkaar verbinden en hen een beetje warmte brengen in deze bijzondere tijden. Een speciale dank aan de seniorenverenigingen die de nieuwsbrieven zelf in de brievenbussen verdelen. Een bewijs dat samenwerken mooie dingen oplevert!

De seniorenraad maakt normaal maandelijks een digitale nieuwsbrief, maar door corona verschijnt de nieuwsbrief tweewekelijks. Dankzij deze nieuwsbrief zorgen we voor verbinding in tijden waarin menselijke ontmoetingen, warme, zinvolle en zingevende contacten soms ver weg zijn. Met deze nieuwsbrief ontvangen senioren het nieuws heet van de naald, van het corona-front, maar ook over premies, dienstverlening en activiteiten voor senioren. Daarnaast brengen we pakkende, ontroerende en humoristische getuigenissen van senioren en seniorenverenigingen.

Tijdens de eerste coronagolf werd al een papieren versie verdeeld. Ook met deze 25ste editie hopen we zoveel mogelijk senioren te verwennen, ook onze senioren die niet via de digitale kanalen bereikbaar zijn. Want voor het gemeentebestuur telt elke inwoner!

Jubileumeditie

Dankzij de enthousiaste inzet van de redactieraad, de werkgroep communicatie en heemkundige kring, werd een extra mooie jubileumbijdrage afgeleverd. Een nummer met boeiende artikels, Molse weetjes, woordzoekers en puzzels. De seniorenraad hoopt met deze publicatie het hart van onze senioren te verwarmen nu velen minder volk over de vloer krijgen en verschillende activiteiten niet doorgaan.

Inschrijven nieuwsbrief senioren

Bijna 700 mensen ontvangen de elektronische nieuwsbrief al. Een aantal dat sterk toenam in deze coronaperiode. Via de verenigingen bezorgen we verder nog meer dan 500 papieren exemplaren. Want ook vandaag zijn nog vele senioren niet in de mogelijkheid om de elektronische versie te ontvangen. Ook zij hebben recht om goed geïnformeerd te blijven.

Wil jij de nieuwsbrief senioren ook ontvangen? Schrijf je dan in via www.gemeentemol.be/nieuwsbriefsenioren. Je kan inschrijven voor de digitale nieuwsbrief of de papieren versie.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be