Gemeentebestuur zoekt projectmedewerker organisatiearchitectuur

vrijdag 11 september 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse projectmedewerker organisatiearchitectuur voor een nieuw project rond afdelingsvorming. Het gaat over een functie niveau A met een contract voor bepaalde duur (3 jaar). Solliciteer tot en met 27 september 2020 via het online sollicitatieformulier.

Als projectmedewerker organisatiearchitectuur weet jij wat er nodig is om onze organisatie mee om te vormen naar een flexibele, efficiënte en duurzame organisatie met een logische organisatiestructuur en afdelingsvorming. Binnen de vooraf bepaalde lijnen werk je met een positief kritische ingesteldheid actief mee aan de coördinatie van projecten in het kader van afdelingsvorming. Je begeleidt afdelingen bij het uittekenen van nieuwe structuren , om de werking van de organisatie te vergemakkelijken, en bij de implementatie van deze verandering. Als lid van de strategische cel handel je vanuit efficiëntie, meer autonomie, klantgerichtheid en wendbaarheid. Deze principes wil je maximaal vertalen in de structuur van de organisatie. In je rol werk je op alle niveaus. Van afwisseling krijg je energie. Door middel van dialoog draag je bij tot het slagen van de organisatie. Je brengt nieuwe ideeën, bent open en enthousiasmerend.

Ben jij die betrokken en innovatieve collega met ervaring en visie op het terrein van organisatieontwikkeling en projectmanagement? Ben jij die daadkrachtige initiator en regisseur die impact wil maken binnen een wendbare organisatie waar het leuk werken is? Solliciteer dan zeker!

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Je bent in het bezit van een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs.
  • Je moet slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een CV-screening (criteria voor deze screening zijn o.a. ervaring in projectwerking, relevante opleiding, ervaring in een lokaal bestuur, functiegerichte motivatie,…), een thuisopdracht, een mondeling selectiegesprek en een assessment. De mondelinge selectieproef staat gepland op 29 oktober. De weerhouden kandidaten worden steeds tijdig op de hoogte gebracht voor de volgende stap in de selectieprocedure.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 27 september 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol (poststempel geldt als bewijs).

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Je raadpleegt hier de volledige functiebeschrijving.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be