Gemeentebestuur zoekt coördinator infrastructuur en accommodatie

vrijdag 11 september 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse coördinator voor de afdeling jeugd en sport, in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B3, voor onbepaalde duur. Interesse? Solliciteer tot en met 27 september 2020 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Als coördinator infrastructuur en accommodatie maak je deel uit van de afdeling jeugd en sport. Je bent binnen de afdeling het aanspreekpunt van het team infrastructuur en accommodatie. Je stuurt de mensen binnen dit team aan en ondersteunt hen. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor alle openluchtinfrastructuur. Je zorgt bovendien voor een klantvriendelijke en hedendaagse dienstverlening.

Overtuigd dat je als coördinator de juiste persoon bent op de juiste plek? Liggen jouw krachten in het organiseren, het uitwerken van projecten en het coachen van medewerkers? Aarzel dan niet en solliciteer!

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Je bent in het bezit van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.
  • Je moet slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke, mondelinge en psychotechnische proef. Bij meer dan 20 kandidaten, gebeurt er vooraf een cv-screening.

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 27 september 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of bezorg je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van jouw diploma per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol (poststempel geldt als bewijs).

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Raadpleeg hier de volledige functiebeschrijving.

We leggen een wervingsreserve aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be