Gemeentebestuur zoekt consulent personen met een beperking

maandag 7 september 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds consulent personen met een beperking in contractueel dienstverband, niveau  B, salarisschaal B1-B3, dit voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 20 september 2020. Solliciteer bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Hou je van projectmatig werken? Is netwerken één van jouw troeven? Als je bovendien een echte teamplayer bent, is deze vacature helemaal op jouw lijf geschreven!

Als maatschappelijk werker van de dienst seniorenplus zorg je ervoor dat jouw doelgroep deel uitmaakt van de Molse samenleving. Je zet je in voor diverse thema’s die maken dat het leven met een beperking in onze gemeente ondersteund wordt waar nodig.

Je werkt samen met collega’s van het projectteam en bent deel van de grotere dienst ‘seniorenplus’.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• Houder zijn van ofwel een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een daarmee gelijkgesteld diploma, ofwel een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma.
  • Houder zijn van een rijbewijs B

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 20 september 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier of per post (gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol). Voeg zeker een kopie van je rijbewijs B en een curriculum vitae toe. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Je kan de volledige functiebeschrijving hier raadplegen.

Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be