Naar inhoud
Gemeente Mol

Update testen woonzorgcentrum Ten Hove: gekende testresultaten negatief

200311 - vooraanzicht Ten Hove
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 28 augustus 2020

De analyse van de preventieve coronatest bij alle medewerkers van woonzorgcentrum Ten Hove verloopt gefaseerd: het eerste deel van de resultaten, dat meer dan 95% van alle testen omvat, is negatief. Door de vele vragen die we hierover krijgen, geven we alvast deze resultaten mee. We verwachten volgende week uitsluitsel over de laatste testen. We zijn bijzonder blij met dit goede nieuws en hopen ook voor de overige 5% op een negatief resultaat.

Eerder deze week besloot het gemeentebestuur om voor alle medewerkers van woonzorgcentrum Ten Hove een preventieve coronatest te voorzien. Deze beslissing volgt op de testen die vorige week werden afgenomen bij de bewoners en medewerkers van de afdeling Groene Oase. Alle dertig bewoners van de afdeling behaalden toen, tot onze grote opluchting, een negatief testresultaat. Hier kunnen we nu dus opnieuw allemaal negatieve resultaten aan toevoegen. Positief nieuws dus.

Hygiënerichtlijnen strikt opvolgen
We vragen aan onze bezoekers om de hygiënerichtlijnen strikt op te volgen. We benadrukken dat op de volledige site een mondmaskerplicht geldt, zowel in onze gebouwen als buiten.

Meer info: woonzorgcentrum Ten Hove, 014 33 16 00, wzctenhove@gemeentemol.be