Naar inhoud
Gemeente Mol

Mailing steekt 65-plussers hart onder de riem tijdens coronaperiode

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 11 augustus 2020

8.200 inwoners van 65 jaar of ouder vinden deze week een brief in hun brievenbus. Met deze brief maakt het gemeentebestuur duidelijk dat we voor hen klaarstaan tijdens deze tweede coronapiek. We uiten onze zorg om de meeste kwetsbaren in deze moeilijke periode, verduidelijken enkele coronarichtlijnen en stimuleren waakzaamheid voor wie hulp kan gebruiken. We moedigen de lezer aan zich in te schrijven op de nieuwsbrief senioren om op de hoogte te blijven en getuigenissen te lezen. Dankzij deze papieren mailing bereiken we ook inwoners die niet online actief zijn.

In nauwe samenwerking met de dienst seniorenplus verstuurt de seniorenraad maandelijks een digitale nieuwsbrief naar abonnees. Tijdens de eerste coronapiek in maart verhoogde de frequentie van de nieuwsbrief naar tweemaal per maand. Het aantal digitale abonnees steeg tot 500.

Informatie en warmte
De papieren nieuwsbrief die eind deze week in de brievenbussen valt start met een voorwoord vanuit de seniorenraad en bevat info over de coronamaatregelen en de bijhorende basisregels zoals het correct dragen van een mondmaskers, een oproep om telefoonSTER te worden en kwetsbaarheid te melden,… Daarnaast is de brief ook bedoeld als hart onder de riem. We zorgen voor een aangename mix van informatie en warmte.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be