Stuur nog eens een opkikkertje naar de woonzorgcentra, Witte Mol of Den Brand!

OPKIKKER
dinsdag 11 augustus 2020

Sommige bewoners in de woonzorgcentra, Den Brand en De Witte Mol hebben weinig tot geen bezoek. Door de aanhoudende coronacrisis zijn ze nog meer geïsoleerd van de buitenwereld. Daarom roepen we nog een keer op om digitale opkikkertjes te sturen naar onze bewoners. Zo zorg je ervoor dat de bewoners weten dat we ze niet vergeten zijn!

Via onderstaande links kan je digitaal een opkikker versturen naar de bewoners van woonzorgcentrum Witte Meren, Hemelrijck, Ten Hove en ook van De Witte Mol en Den Brand. De gebouwen van de woonzorgcentra, de Witte Mol en Den Brand kunnen nog altijd maar beperkt bezoek toelaten. We zorgden een tijdje geleden voor een digitaal formulier voor elke organisatie apart om zo toch nog brieven, tekeningen en foto’s op te sturen. Deze formulieren staan nog steeds open!

De personeelsleden zorgen voor de verdere interne verdeling van de opkikkertjes.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 67, communicatie@gemeentemol.be