Het gemeentebestuur zoekt halftijdse nachtverpleegkundige

maandag 10 augustus 2020

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse nachtverpleegkundige (niveau B of C, salarisschaal  BV1-BV3 of C3-C4). Het gaat om een contract van bepaalde duur voor 6 maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier https://www.jobsolutions.be/register/6067.

In woonzorgcentrum Ten Hove bieden we binnen een huiselijke en gezellige omgeving zorg op maat. Onze bewoners wonen in kleine leefgroepen op verschillende afdelingen. We huisvesten onze bewoners op de afdeling op basis van hun fysieke, psychische of sociale zorgbehoefte. In totaal zijn er vier afdelingen waar telkens 32 bewoners leven. Op elke afdeling worden andere accenten gelegd in de zorgverlening. Om deze zorg op maat te bieden wordt er veel belang gehecht aan de inzet van voldoende verpleegkundigen, zorgkundigen, teamassistenten, paramedici en personeel voor het was- en poetsbeheer op elke afdeling.

Jouw functie

Als nachtverpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging van de bejaarden. Je zoekt en hanteert de beste verpleegmethoden voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Je werkt in een volcontinu systeem de nachtdiensten met ook weekendshiften.

Ons aanbod

Naast het loon volgens barema (verloning op niveau B of C, salarisschaal BV1-BV3) bieden wij jou nog het volgende aan:

• eindejaarspremie, attractiviteitpremie en weekend- en nachtvergoedingen
  • een aantal extralegale voordelen aan zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een abonnement openbaar vervoer, een fietsvergoeding en voordelen bij winkelketens of pretparken via benefits at work
  • tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden omdat wij vinden dat je als zorgkundige een belangrijke taak te vervullen hebt binnen de zorg op maat van onze bewoners
  • een aantrekkelijke verlofregeling (26 dagen op jaarbasis en 11 wettelijke feestdagen)
  • een filevrij te bereiken werkplaats

Relevante ervaring uit de privésector telt mee in de berekening van je anciënniteit.

Jouw profiel

Je bent een teamspeler en zorgt voor een duidelijke doorbriefing van informatie naar de collega’s die jouw dienst opvolgen. Aan de andere kant werk je ook zelfstandig. Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bereid om in shiften te werken en om 1 weekend op de 2 te werken.

Om deel te nemen aan de aanwervingsprocedure moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Houder zijn van de beroepstitel van (gegradueerd of bachelor) verpleegkundige;

EN

• Beschikken over een visum van verpleegkundige;

EN

• Beschikken over een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (bachelor in de verpleegkunde of daarmee gelijkgesteld, master in de verpleegkunde) (niveau B) of beschikken over een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde (gebrevetteerd of gediplomeerd verpleegkundige) (niveau C) of het diploma van ‘gegradueerde verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs HBO5’ (niveau C).

Interesse?

Vul zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in https://www.jobsolutions.be/register/6067. Vergeet niet je curriculum vitae en een scan of foto van je diploma en visum als verpleegkundige toe te voegen. Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be