Naar inhoud
Gemeente Mol

Maximum capaciteit zwembad Vita Den Uyt per tijdsblok van 200 naar 250 bezoekers

vita Den uyt

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 10 augustus 2020

Het maximum aantal bezoekers per tijdsblok voor zwembad Vita Den Uyt (Rode-Kruislaan 18) ligt voortaan op 250 in plaats van 200. Doordat kinderen onder de 12 jaar niet moeten meegeteld worden bij de maximumcapaciteit in het bad, kunnen er tot 125 volwassenen in het water.

Zwembad Vita Den Uyt voerde tijdsblokken in voor bezoekers van het buitenbad. Per blok worden 250 bezoekers toegelaten. Zij moeten op het einde van hun tijdsblok het terrein verlaten. Reserveren voor een tijdsblok doe je via www.vita-denuyt.be of eventueel telefonisch via 014 39 19 30. Met deze aanpassingen wil Vita Den Uyt een bezoek voor iedereen, zowel bezoekers als personeel, aangenaam en veilig laten verlopen.

Met het invoeren van tijdsblokken hoopt Vita Den Uyt meer bezoekers te mogen ontvangen en iedereen in alle veiligheid maximaal zwemplezier te garanderen.

 

Tijdsblokken

De dag wordt verdeeld in volgende tijdsblokken:

  • Blok 1: 11 – 14 uur
  • Blok 2: 14.30 – 17.30 uur
  • Blok 3: 18 – 21 uur

 

Reserveren

  • Reserveren: via www.vita-denuyt.be of eventueel telefonisch via 014 39 19 30
  • Je mag ook voor twee tijdsblokken reserveren. Je betaalt dan tweemaal de inkomprijs.

Praktisch

Om de drukte aan de kassa’s te vermijden, vragen we dat slechts één persoon van de groep zich aan de kassa meldt. De rest van de groep wacht tussen de gebouwen van het zwembad en de fitness. Er zijn twee kassa’s geopend. Hou tijdens het wachten voldoende afstand en draag een mondmasker. De toegang tot de poortjes wordt aangegeven met dranghekken.

 

Bezoekers moeten op het einde van hun tijdsblok het terrein verlaten. Het is niet toegelaten om op de weide te blijven liggen. Tijdens het half uur tussen de tijdsblokken heeft het personeel dan de tijd om de infrastructuur extra te ontsmetten waar nodig.

Meer info: Vita Den Uyt, 014 39 19 30, mol@vitagroep.be