Maatregelen verscherpt in onze drie woonzorgcentra, volg specifieke communicatie

2407 maatregelen wzc verscherpt
vrijdag 24 juli 2020

Door de stijgende coronacijfers verscherpt Agentschap Zorg en Gezondheid de maatregelen voor alle woonzorgcentra. Mondmaskers die mond én neus bedekken, blijven verplicht voor alle bezoekers. Iedereen houdt anderhalve meter afstand - ook binnen de eigen sociale bubbel. Handen geven, kussen of knuffelen zijn voorlopig niet meer toegestaan. Daarnaast blijven eerder gemaakte afspraken, zoals handen wassen en de voorkeur voor bezoek in open lucht, gelden. De nieuwe afspraken worden maandag 27 juli besproken in een overleg tussen onze drie centra en burgemeester Wim Caeyers. Volg in ieder geval hun specifieke communicatie, zoals nieuwsbrieven of e-mails.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be