Reuzenletters M-O-L voor het oud gemeentehuis heten iedereen welkom!

IMG_20200703_113433
vrijdag 3 juli 2020

Om te laten zien dat we trotse Mollenaars zijn en alle toeristen te verwelkomen deze zomer, pronken de letters M-O-L in het groot voor het oud gemeentehuis. De letters van twee meter hoog passen in het kader van de zomercampagne ‘ZEN in Mol’ waarbij we de kleine genietmomentjes in de kijker zetten. Onze gemeente is een perfecte vakantiebestemming in eigen land, voor elke toerist valt hier wat te beleven. Later plannen we nog reuzenletters op een hele andere Molse plek om te genieten van de zomer… dat blijft voorlopig een verrassing!

De grote letters zijn een leuke selfie-plek met een extra lang beentje aan de letter L om heerlijk op te relaxen! Het is een onderdeel van de zomercampagne ‘ZEN in Mol’. Er vliegt onder andere een drone rond om de mooiste plekjes in beeld te brengen, je kan gratis een vakantieboek voor kinderen afhalen, we zorgen voor een bonnenboekje waarmee je op leuke plekjes in MooiMol mee terecht kan, … alle initiatieven vind je op www.gemeentemol.be/zeninmol

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be