Naar inhoud
Gemeente Mol

Geen verveling tijdens de vakantie met de ‘Uit in Mol for Kids’ zomereditie

vrijdag 3 juli 2020

De afdeling jeugd en sport ontwikkelde een speciale ‘Uit in Mol for kids’ zomereditie waarmee je je deze vakantie volledig kan uitleven. De zomer van 2020 zal er ongetwijfeld anders uitzien dan dat we ons hadden ingebeeld. Viel je geplande tripje door het coronavirus in het water of verveel je je gewoon even? Niet getreurd! Je kan de online versie bekijken via onze website www.gemeentemol.be/sport.

Wil je een papieren versie? Spring vanaf maandag 13 juli binnen op onderstaande locaties:

  • Onthaal jeugd en sport - Rode-Kruislaan 20
  • Informatie- en onthaalbalie ’t Getouw - Molenhoekstraat 2
  • Dienst toerisme - Markt 1a
  • Ecocentrum De Goren - Postelsesteenweg 71
  • Bibliotheek - Molenhoekstraat 2

Je kan ook een papieren versie bestellen door een e-mail te sturen naar jeugddienst@gemeentemol.be met je adresgegevens of geef een seintje via 014 33 05 10.

In een ander jasje

Normaal gezien ontvangen alle kinderen een Uit in Mol for Kids juli-augustus via hun school in onze gemeente. Door de coronacrisis zijn er heel wat activiteiten uitgesteld naar het najaar. Om jullie toch een leuke zomervakantie te bieden, boksten we dit alternatief in elkaar.

Doen en beleven

Voor de echte spring in ’t veld zetten we al onze openbare speelterreinen uit onze gemeente per gehucht op een rijtje en stellen we enkele avontuurlijke beleefwandelingen en fotozoektochten voor die je met het hele gezin kan doen.

Smullen, ontdekken & experimenteren, knutselen

Voor de huismussen of wanneer het gewoon eens een keertje slecht weer is, voorzien we (kook) opdrachten, experimenten en knutselopdrachten die je thuis kan doen.

Genoeg materiaal om de verveling tegen te gaan dus!

Meer info: afdeling jeugd en sport, 014 33 05 10, jeugddienst@gemeentemol.be