Modellen gezocht voor Academie voor Beeldende Kunsten (m/v)

donderdag 2 juli 2020

Het gemeentebestuur zoekt nog modellen voor het schooljaar 2020-2021 die naakt willen poseren tijdens de lessen van de Academie voor Beeldende Kunsten.
Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

We verwachten dat je een houding gedurende een bepaalde tijd kan volhouden en dat je respect toont voor de gebruikelijke etiquette van het ‘model staan’. We vertrouwen erop dat je de afspraken rond de relatie leerling – model ook naleeft.

Het gaat om een deeltijds contract voor bepaalde duur (schooljaar 2020-2021). Je werkt in een flexibel uurrooster, inclusief avond- en weekendwerk. Er zijn geen diplomavoorwaarden.

Solliciteer via https://www.jobsolutions.be/register/5890 tot en met 31 juli 2020. Hierna contacteren we je voor een persoonlijk gesprek. De sollicitatiegesprekken gaan door op 5 augustus 2020.

Meer info: afdeling personeel, Tom Smet, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be