Infopakketten helpen jeugdverenigingen bij organisatie coronaveilige kampen

PERSFOTO Overhandiging infopakket coronaveilige kampen aan Gidsen Achterbos
dinsdag 30 juni 2020

In juli en augustus trekken heel wat jeugdverenigingen met veel enthousiasme op kamp. Het gemeentebestuur ondersteunt hen om de kampen coronaproof te organiseren. Onze eigen verenigingen krijgen een hygiënepakket mee bij vertrek. De verenigingen die naar onze gemeente komen, ontvingen een ZEN in Mol-infopakket. Affiches met hygiëne-instructies én waarschuwingsaffiches ‘Opgelet kampplaats’ maken zowel leden als externe bezoekers alert voor het opvolgen van de coronamaatregelen. We wensen alle verenigingen een onvergetelijke zomer toe!

Onze eigen jeugdverenigingen vertrekken op kamp gewapend met een hygiënepakket van het gemeentebestuur. De pakketten worden overhandigd bij het vertrek. In dit pakket vindt elke vereniging per bubbel van 50 leden en leiding:

• Alcogel
  • Bidon navulling handontsmetting
  • Handzeep met pompje
  • Grote rollen keukenpapier
  • Universele doekjes
  • Dettolspray keuken
  • Mondmaskers (voor leden +12 jaar)
  • Plastic handschoenen
  • Affiches ‘Veilig op kamp’ met hygiëne-instructies voor de leden
  • Affiches ‘Opgelet kampplaats’ die externen vraagt om de nodige afstand te bewaren

De jeugdverenigingen die we deze zomer ontvangen, heten we welkom met een ZEN in Mol-pakket. Zo kunnen ze onze gemeente volledig coronaproof ontdekken. Het pakket werd opgestuurd naar alle verenigingen die onze gemeente deze zomer bezoeken: