Naar inhoud
Gemeente Mol

Vanaf maandag 6 juli opnieuw welkom in Rap op stap-kantoor na afspraak

2506 Rap op stap
maandag 29 juni 2020

Vanaf maandag 6 juli opent het Rap op stap-kantoor opnieuw de deuren. Om dit coronaveilig te laten verlopen, werken we voorlopig enkel na afspraak. Wil je een reis boeken, een daguitstap plannen? Ben je op zoek naar een sport- of cultuuractiviteit? Bel ons dan eerst even op 014 33 16 00 of stuur een mail naar rapopstap@gemeentemol.be!

Door te werken op afspraak verloopt het bezoek voor iedereen veilig en vermijden we wachtrijen. Het advies van het Rap op stapkantoor is gratis. Je vindt het kantoor in het lokaal dienstencentrum, Jakob Smitslaan 28. 

Wat is Rap op stap?
Rap op Stap is een zeer laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperking. Niet enkel personen met een financiële beperking zijn welkom. Ook zij die wat extra zorg nodig hebben kunnen terecht bij Rap op stap. 

De professionele of vrijwillige medewerkers van een Rap op Stapkantoor helpen iedereen met een klein budget of extra ondersteuningsnood aan een leuke uitstap. Je kan zowel vakanties als daguitstappen en sport- en cultuuractiviteiten boeken. Bovendien helpen de medewerkers je met praktische zaken zoals het samenstellen van een budget en het zoeken naar geschikt vervoer.

Meer info: rapopstap@gemeentemol.be, 014 33 16 00