Naar inhoud
Gemeente Mol

Drie volwaardige voetbalvelden voor KFC Ezaart Sport

2206 voetvalveld kfc ezaart FOTO
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 25 juni 2020

KFC Ezaart Sport beschikt binnenkort over drie volwaardige voetbalvelden in de Korenstraat. Dit is geen overbodige luxe voor deze lokale voetbalclub met talrijke jeugdploegen. Het gemeentebestuur investeert als eigenaar van de gronden momenteel in een volledige heraanleg van het bestaande C-terrein.

Het vroegere C-terrein voldeed niet aan de officiële minimale afmetingen. Het nieuwe terrein wordt niet alleen uitgebreid, maar schuift ook op. Hierdoor creëren we binnen de gemeentelijke eigendommen langs de Korenstraat ruimte voor de mogelijke vestiging van een nieuwe vereniging met bijhorende infrastructuur en parking. Het opschuiven van het terrein is een toekomstgerichte beslissing en biedt meer mogelijkheden voor de site.  

Nieuwe erfpachtovereenkomst

Om alles formeel te regelen, sloten het gemeentebestuur en KFC Ezaart Sport recent een nieuwe erfpachtovereenkomst af voor de betrokken percelen. De werken voor het heraanleggen en opschuiven van het C-terrein omvatten voor het gemeentebestuur een investering van 65.000 euro.

Meer info: sportdienst, 014 33 05 10, sportdienst@gemeentemol.be