Externe vacature jobstudent: begeleider buitenschoolse kinderopvang

donderdag 18 juni 2020

Een zomer zonder festivals? Zorg dat je je niet gaat vervelen en kom vakantiewerk doen bij onze gemeente. Neem een kijkje op de website van Accent en stel je kandidaat voor 28 juni.

Kijk jij ook al uit naar de zomer? Dit jaar zal die er waarschijnlijk iets anders uitzien. Een reden te meer om een toffe vakantiejob te zoeken zodat je toch een fijne tijd zal beleven en tegelijk een centje kan bijverdienen.

Wij zijn op zoek naar jobstudenten in juli en augustus voor het begeleiden van kinderen in de buitenschoolse kinderopvang.

Voorwaarden

Je moet minimum 18 jaar zijn op het moment dat je bij ons start. Als je nog bij een andere werkgever vakantiewerk doet waarvoor je vrijstelling van RSZ krijgt, kom je slechts in aanmerking als je maximum 475 uren werkt als jobstudent in 2020.

Interesse?

Alle informatie over onze vacatures voor jobstudenten en hoe je moet solliciteren, vind je terug op de website van Accent. Je solliciteert best zo snel mogelijk en ten laatste op 28 juni. Zolang de coronamaatregelen gelden, nemen we de selectiegesprekken telefonisch of via een videogesprek af.

Hopelijk tot binnenkort!

Samen maken wij #MooiMol.

Meer info: Hanne Geldof van Accent, 051 23 25 07, public@accentjobs.be