Naar inhoud
Gemeente Mol

Loting aangepast programma Grabbelpas afgerond, betaal tijdig je activiteiten!

dinsdag 26 mei 2020

Op 25 mei vond de loting plaats van het aangepast grabbelpasprogramma voor de zomervakantie. Zeer veel ouders schreven hun kinderen in en ook nu waren de activiteiten voor kleuters het populairst. Op 26 mei vinden zij in het winkelmandje van de webshop het resultaat terug. De inschrijven zijn pas definitief na betaling. Hiervoor heb je de tijd tot vrijdag 29 mei (23.59 uur). Betaal je te laat? Dan worden alle inschrijvingen geannuleerd. Het verdere verloop van Grabbelpas geldt onder voorbehoud van de actuele coronamaatregelen. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/corona.

De loting werd enkel toegepast op activiteiten waarvoor meer kinderen zich kandidaat stelden dan het aantal beschikbare plaatsen (volzette activiteiten). Selecteerde je activiteiten waarvoor voldoende beschikbare plaatsen waren? Dan is je kind sowieso zeker van een plaatsje.

2de loting op 2 juni

Activiteiten die niet tijdig betaald worden, komen terug vrij. Op dinsdag 2 juni volgt dan een tweede loting met kinderen die al op de wachtlijst staan, dus geen nieuwe inschrijvingen.

Zeer veel inschrijvingen

Ook het aangepast grabbelpasprogramma kan op veel belangstelling rekenen: we noteerden zeer veel inschrijvingen. De nood aan opvang én de zin om te sporten en te spelen zijn duidelijk groot. Vooral de meerdaagse sportkampen doen het heel goed. Jammer genoeg moeten we heel wat kinderen teleurstellen. Maar dankzij de loting kreeg iedereen gelijke kansen om toch voor enkele activiteiten of kampen in te schrijven.

Inschrijven open plaatsen vanaf 8 juni

Vanaf maandag 8 juni (9 uur) kan je opnieuw inschrijven voor de open plaatsen. Ook niet-Mollenaars kunnen dan inschrijven via www.gemeentemol.be/grabbelpas

Meer info: dienst jeugd en sport, 014 33 05 10, jeugddienst@gemeentemol.be of sportdienst@gemeentemol.be