Naar inhoud
Gemeente Mol

Coronawachtpost enkel bereikbaar via De Biststraat vanaf dinsdag 26 mei

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 20 mei 2020

Vanaf dinsdag 26 mei zijn de coronawachtpost in sporthal Den Uyt en parking Den Uyt in de Rode-Kruislaan enkel bereikbaar via De Biststraat. Verkeer komende van Balen of Molderdijk kan de Kleinendijk niet inrijden. Een bewegwijzering van de omleiding naar de wachtpost wordt voorzien. Door rioleringswerken is de Rode-Kruislaan afgesloten. Heb je een afspraak in de wachtpost? Kom op tijd! Inwoners die dit verlengd hemelvaartweekend een afspraak krijgen in de coronawachtpost, moeten zich aanmelden in de triagepost van Geel.

Op dinsdag 26 mei start REGA INFRA in opdracht van Pidpa met rioleringswerken in de Rode-Kruislaan. In de Rode-Kruislaan geldt dan een doorgangsverbod, enkel bewoners zijn toegelaten. Parking Rivierstraat is enkel bereikbaar via de Rivierstraat. Parking Den Uyt en de coronawachtpost zijn enkel bereikbaar via De Biststraat. De werken zullen ongeveer vijf maanden duren.

Coronawachtpost in Geel tijdens hemelvaartweekend

Inwoners die dit verlengd hemelvaartweekend (21, 22, 23 en 24 mei) een afspraak krijgen in de coronawachtpost, moeten zich aanmelden in de triagepost van Geel. Deze bevindt zich in tijdelijke gebouwen op de parking van het ziekenhuis van Geel. Heb je een dokter nodig? Twijfel niet en bel naar 014 22 22 00. Tijdens het weekend schakelt je huisarts ook zijn eigen telefoon door.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 09 61, communicatie@gemeentemol.be