Gemeentebestuur zoekt deskundige patrimonium elektriciteit

vrijdag 8 mei 2020

Het gemeentebestuur Mol zoekt een voltijdse deskundige patrimonium – gebouwtechnieken elektriciteit en elektrische installaties, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B, salarisschaal B1-B3. Solliciteer tot en met 7 juni 2020. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Als deskundige patrimonium - gebouwtechnieken elektriciteit en elektrische installaties werk je bij de afdeling patrimonium en sta je onder directe leiding van het afdelingshoofd.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de elektrische installaties van het patrimonium van de gemeente. Je integreert de elektrische installaties in de nieuwe projecten uitgevoerd in eigen regie. Je maakt aanbestedingsdossiers op en volgt de werken op die betrekking hebben op deze projecten.

Je volgt onder leiding van de projectleider “gebouwen en projecten” het elektrische gedeelte op van de integrale bouwwerken van de gemeente. Je ziet er op toe dat de betreffende regelgeving, de indienststellingsverslagen en de noodzakelijke attesten aangeleverd worden.

Je staat in voor het auditen van de bestaande elektrische installaties, het beheer van de technische normen en het optimaliseren van deze installaties in het patrimonium.

Je bent als installatieverantwoordelijke voor de gemeente de eindverantwoordelijke voor de elektrische installaties en alle arbeidsmiddelen die in en om de installaties gebruikt worden.

Hierbij sta je in voor het beschrijven van de processen, het opstellen, uitschrijven en opvolgen van de instructies en procedures die gevolgd moeten worden om veilig aan de elektrische installaties te werken.

Je staat in voor de opmaak van de nodige documenten zoals risicoanalyses, plannen en andere om bovenstaande uit te voeren. Je zorgt ervoor dat er op een veilige manier aan de elektrische installaties kan gewerkt worden en dat ze na installatie of werkzaamheden veilig zijn voor gebruik.

Je archiveert in samenwerking met de deskundige inventarisatie van de afdeling patrimonium alle plannen, keuringsattesten, onderhoudsdocumenten, technische fiches, en andere documenten die betrekking hebben op de elektrische installaties van het patrimonium.

Verder word je ingeschakeld in de dagelijks werking van de afdeling patrimonium als back-up voor de deskundige gebouwtechnieken HVAC en sanitaire installaties, de deskundigen patrimonium bouw(kunde) en de deskundige gebouwenbeheer en inventarisatie.

Ons aanbod

• Een boeiende en afwisselende functie in een waardengedreven overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, voordelenplatform benefits at work
  • Relevante ervaring uit de privésector telt mee voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Mooie en heel flexibele werkuren
  • Een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 verlofdagen op jaarbasis, 3 extra feestdagen, 4 extra dagen sociaal verlof)

Voorwaarden

• Je bent in bezit van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Interesse?

Solliciteer tot en met 7 juni 2020 via het online sollicitatieformulier.

Voeg zeker een kopie van je rijbewijs B en van het gevraagde diploma toe aan je sollicitatie.

We aanvaarden enkel volledige kandidaturen.

Je vindt de volledige functiebeschrijving hier terug.

We leggen ook een wervingsreserve aan.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be