Naar inhoud
Gemeente Mol

Paul & Paula vieren 60 jaar huwelijk in babbelbox van woonzorgcentrum Ten Hove

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 23 april 2020

60 jaar geleden, dinsdag 21 april 1960, stapten Paul Vreys en Paula Ooms in het huwelijksbootje. Paul verblijft in de Gele zonnestraal in woonzorgcentrum Ten Hove, waar Paula hem vaak gaat bezoeken. Door de coronacrisis mogen Paula en de familie niet op bezoek komen. Het woonzorgcentrum richtte een babbelbox in waar bewoners veilig achter glas bezoek kunnen ontvangen. Paul en Paula genoten zichtbaar van een glaasje cava en een stuk taart, met de familie die op afstand kon meevolgen. Ze beloven aan elkaar om er nog zeker 5 jaar bij te doen!

Paul en Paula zijn erg blij dat ze dit samen kunnen vieren, al hadden ze dit moment natuurlijk graag anders gezien. Op het einde van het jaar plannen ze een groot inhaalfeest!

Herinneringen bij een glaasje
’s Avonds stond Paul zijn vrouw op te wachten omdat het tijd was voor hun afspraakje. Bij een stukje biscuit en een glaasje cava haalden de tortelduifjes 60 jaar herinneringen op. Zowel Paul als Paula waren mooi uitgedost en keken erg uit naar dit moment. Hoewel ze het natuurlijk liever anders zagen, hebben ze genoten van dit moment.

Mooi eerbetoon
Het personeel van de Gele Zonnestraal haalde alles uit de kast om deze dag voor het koppel zo speciaal mogelijk te maken. Zo werd zowel de hele afdeling in het woonzorgcentrum als het huis van Paula door hen versierd. Een mooi eerbetoon aan hun diamanten jubileum.

Meer info: woonzorgcentrum Ten Hove, 014 33 16 00, wzctenhove@gemeentemol.be