Naar inhoud
Gemeente Mol

Herstellingswerken en nieuwe asfaltlaag voor tal van straten

herstellingswerken en nieuwe asfaltlaag
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 14 april 2020

Na de paasvakantie (vanaf 20 april) vinden er in verschillende straten in Wezel, Rauw en Centrum structurele onderhoudswerken plaats. De straten krijgen eerst plaatselijke herstellingswerken. Vervolgens wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Aannemingswerken Deckx voert de werken uit in opdracht van het gemeentebestuur.

In volgende straten wordt de huidige versleten asfaltlaag afgefreesd en vervangen door een nieuwe asfaltlaag:

  • Wezel: Brouwerijdreef, Keiheuvelstraat, Korte Meyerstraat, Langestraat, Zuidstraat en Meyerstraat
  • Rauw: Schooldreef
  • Centrum: Bristolhof, Begonialaan, Anemonenstraat, Azaleastraat, Petuniastraat en Oostervennestraat. De Chrysantenlaan komt op een later tijdstip aan bod. Eerst willen we hier nog (periode 2021 – 2022) de volledige stoepen heraanleggen

Beperkte hinder

De hinder blijft meestal zeer beperkt. In de eerste fase voert de aannemer plaatselijke herstellingswerken uit aan goten en putdeksels. Dit leidt tot minimale hinder. Enkel bij het latere asfalteren wordt de straat enkele uren volledig afgesloten.

De herstellingswerken passen in het jaarlijkse onderhoudsprogramma van het gemeentebestuur. Normaal zouden de werken al in maart starten, maar door de coronacrisis werden deze uitgesteld. De Deze vinden enkel plaats wanneer de weersomstandigheden dit toelaten.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 09, openbarewerken@gemeentemol.be