Telecomwinkels mogen weer open op afspraak voor dringende noodgevallen

Telecomwinkels weer open op afspraak CANVA
dinsdag 7 april 2020

Telecomwinkels mogen de deuren opnieuw openen voor dringende noodgevallen, dus enkel voor alles wat te maken heeft met je digitale en/of telefonische bereikbaarheid. Zij mogen slechts één klant per keer ontvangen en dit op afspraak, rekening houdend met de coronamaatregelen rond persoonlijk afstand van 1,5 meter. Er is geen verkoop van nieuwe diensten in deze service- of winkelpunten toegelaten. Telecomwinkels die alleen accessoires verkopen, blijven dicht.

Enkel in uitzonderlijke gevallen kan er voor de voorziening van het benodigde materiaal (telefoontoestellen, modems, decoders, simkaarten) door de operator doorverwezen worden naar een service- of winkelpunt dat uitsluitend onder de merknaam van de operator opereert.

Telecomwinkels in onze gemeente:

• Telenet Center Smet Mol: Graaf de Broquevillestraat 21, (open), bereikbaar via 014 75 33 75 of via WhatsApp op gsm nr 0465 03 32 65
  • Proximus Shop: Statiestraat 38A (gesloten), telefonisch niet bereikbaar
  • Orange Shop: Laar 32 (gesloten). Vragen over Orange-producten? Bel met je gsm naar 5000 of bel 02 745 95 00

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be