Verslag vanuit het woonzorgcentrum: 14-20 maart

maandag 23 maart 2020

Zaterdag 14 maart

Spelletjesnamiddag op Groene Oase en Blauwe Wolk

Het eerste dagje weekend werk  zit erop om onze bewoners toch iets leuks van activiteit te kunnen aanbieden. Het was een topnamiddag vol spelletjes. Er werden nieuwe kaartspelen aangeleerd, de competitie zat er zeker in.

En wat zijn onze bewoners toch dankbare mensen.

Zondag 15 maart

Op zondag speelden we tai chi en balspelen op Rode Avondgloed en Gele Zonnestraal

Team Ten Hove…… yes we can!!!!

We hebben ondertussen al vele mooie tekeningen, kaartjes, cadeautjes mogen ontvangen. Blijf dit zeker doen, onze bewoners zijn hier zeer blij mee.

Maandag 16 maart

Op maandag werd onze traditionele paaskien omgezet naar een kleinere versie.

Als eerste kwam de Groene Oase aan beurt. Er werden mooie prijzen weggeven. De kamers van enkele bewoners werden opgevrolijkt worden met paasdecoratie.

Ook de lekkere chocolade eieren werden door vele gesmaakt.

Woensdag 17 maart

In de voormiddag genoten we van de eerste zonnestralen. Achter het glas was het heerlijk vertoeven. Voor sommige was het de ideale moment om een dutje te doen, anderen hadden liever een boekje. Op de achtergrond stond er aangename muziek op…

In de namiddag zijn we wafels aan het bakken geweest. De bakkers van dienst waren Jos en Paula, ondersteund door vele voorbijgangers en snoepers.

Donderdag 18 maart

Zoals elke week ging nu ook weer onze wekelijkse gym door op de verschillende afdelingen.

In quarantaine of niet, we blijven fit!

Ook werden onze mannen vandaag niet vergeten.

‘s morgens werd hun tafel voorzien van een mooi placematje en in de namiddag kregen zij allen lekkere pralines voorgeschoteld.

Vrijdag 19 maart

Niemand kan weerstaan aan de geur van versgebakken wafels. We mogen dan wel niet te dicht tegen elkaar zitten maar de geur bereikt alle deuren op de Rode Avondgloed.

Allerlei

Tussendoor genoten we van de eerste zonnestralen. En dat deed deugd zoals je kan zien aan de foto’s.

Meer info: woonzorgcentrum in Ten Hove, 014 33 16 00, wzctenhove@gemeentemol.be