Gemeentebestuur zoekt deskundige omgeving voor bepaalde duur

woensdag 11 maart 2020

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige omgeving, niveau B, in contractueel dienstverband met een contract van bepaalde duur voor 6 maanden. Solliciteren kan tot en met 12 april 2020 via het online sollicitatieformulier.

Als deskundige omgeving werk je binnen een team mee aan de vormgeving van het beleid over ruimtelijke ordening en stadsontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, advisering, opvolging en afhandeling van omgevingsdossiers van allerlei aard  (omgevingsvergunningen, stedenbouwkundige handelingen, verkavelingen, stedenbouwkundige attesten, …). Je werkt complexe dossiers mee uit. Je verschaft deskundig advies over bovenvermelde dossiers aan het afdelingshoofd, de collega’s, het college van burgemeester en schepenen en de burger.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 12 april 2020 via het online sollicitatieformulier. Upload zeker je motivatiebrief, je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma.

We aanvaarden alleen volledige kandidaturen.

De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening en een sollicitatiegesprek. Bij de cv-screening houden we rekening met de volgende criteria:

• motivatie
  • ervaring met omgevingsdossiers
  • relevante opleiding
  • ervaring binnen openbaar bestuur
  • lay-out, structuur en verwoording van curriculum vitae en motivatiebrief

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be