Peuterspeelpunt in kinderclub Bieke op 21, 26 en 28 februari

_MG_1296
vrijdag 14 februari 2020

Op vrijdag 21, woensdag 26 en vrijdag 28 februari vindt Peuterspeelpunt plaats in kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn er tussen 8.30 en 12 uur welkom om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

Het Huis van het Kind wil met Peuterspeelpunt ontmoetingen stimuleren en een sociaal netwerk creëren. Peuterspeelpunt bevordert de taalontwikkeling en de speelkansen van jonge kinderen. Bovendien geeft het ouders de gelegenheid om van elkaar te leren. Ook toekomstige ouders zijn welkom. En dit telkens op woensdag- en vrijdagvoormiddag tussen 8.30 en 12 uur.

Peuterspeelpunt vindt tijdens het schooljaar voorlopig nog plaats in kinderclub Krekeltje (Molderdijk), maar vanaf 4 maart verhuizen we naar kinderclub Windekind (Beukenbosstraat 15). Tijdens de schoolvakanties en op snipperdagen spelen we in kinderclub Bieke, Toemaathoek 1.

Meer info: Huis van het Kind, 014 33 15 72, huisvanhetkind@gemeentemol.be