Gemeentebestuur zoekt deeltijds verpleegkundige

zaterdag 18 januari 2020

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (50 of 75%) verpleegkundige (niveau B of C, salarisschaal  BV1-BV3 of C3-C4). Het gaat om een contract van bepaalde duur voor drie maanden. Solliciteer zo snel mogelijk. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Jonas Van Olmen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Je zoekt en hanteert de beste verpleegmethoden voor onze bewoners.

Je werkt in een volcontinu systeem, met vroege en late shiften en weekendshiften.

De nachtshiften worden opgenomen door de nachtploeg. Af en toe kan je gevraagd worden om ook een nachtshift op te nemen in geval van ziekte tenzij je bij de nachtploeg behoort.

Wat verwachten we van jou?

Als verpleegkundige ben je een teamspeler en zorg je voor een duidelijke briefing van informatie naar de collega’s die jouw dienst opvolgen. Je kan zelfstandig werken, bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bereid om in shiften te werken en om één weekend op de twee te werken.

Om deel te nemen aan de aanwervingsprocedure moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Houder zijn van de beroepstitel van (gegradueerd of bachelor) verpleegkundige;

EN

• Beschikken over een visum van verpleegkundige;

EN

• Beschikken over een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (bachelor in de verpleegkunde of daarmee gelijkgesteld, master in de verpleegkunde) (niveau B) of beschikken over een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde (gebrevetteerd of gediplomeerd verpleegkundige) (niveau C) of het diploma van ‘gegradueerde verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs HBO5’ (niveau C).

Interesse?

Bezorg ons zo snel mogelijk je motivatiebrief samen met:

• je curriculum vitae
  • een kopie van je diploma
  • een kopie van je visum als verpleegkundige

Vermeld hierbij duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Gelieve je mail niet groter dan 10 Mb te maken.

Bezorg je sollicitatie op volgende manier:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, ter attentie van Jonas Van Olmen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

Als je in aanmerking komt, maken we samen een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be