Gemeentebestuur zoekt halftijds technisch assistent externe poetsdienst

zaterdag 18 januari 2020

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent externe poetsdienst (salarisschaal D1-D3). Het gaat om een contract voor bepaalde duur van drie maanden in contractueel dienstverband. Solliciteer ten laatste zondag 26 januari 2020. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

We zoeken een gemotiveerde poetshulp met een hart voor ouderen om bij hen thuis te poetsen. Je bouwt een goed contact op met de mensen en signaleert zo nodig nieuwe zorgnoden aan de dienst seniorenplus. Je staat mee in voor een nette, hygiënische en gezellige leefomgeving voor de cliënten. Je zorgt voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je taken bestaan uit opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren en ramen poetsen. Als halftijds technisch assistent externe poets werk je enkel in de voormiddag.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen tot maximum 12 jaar
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling

Interesse?

Solliciteer ten laatste zondag 26 januari 2020 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier op www.gemeentemol.be/vacatures of door je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae op volgende manier aan ons te bezorgen:

• via mail aan vacature@gemeentemol.be (maak je mail niet groter dan 10 Mb)

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol

We aanvaarden alleen volledige kandidaturen. Er zijn geen diplomavoorwaarden.

We maken met jou een afspraak voor een sollicitatiegesprek op korte termijn.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 58, vacature@gemeentemol.be