Gemeentebestuur zoekt voor BalDeMoRe twee voltijdse gezinscoachen

gezinscoach

dinsdag 14 januari 2020

Het gemeentebestuur zoekt voor de interlokale vereniging (ILV) BalDeMoRe twee voltijdse gezinscoachen (niveau B). Eén gezinscoach in contractueel dienstverband voor bepaalde duur tot 31 december 2020 voor het project Power en één gezinscoach in contractueel dienstverband voor bepaalde duur tot 30 september 2021 voor het project ‘Laat je tanden zien’. Solliciteren kan tot en met 28 januari 2020.

Als gezinscoach werk je in opdracht van onze gemeente voor het interlokaal samenwerkingsverband van vier lokale besturen: Balen, Dessel, Mol en Retie. Je hebt dus ook nauwe contacten met de vier OCMW’s en gemeenten. Je werkt nauw samen met de partners van het Huis van het Kind Balen-Dessel-Mol-Retie, met de eerstelijnspartners en met de OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Je bent ook een brugfiguur tussen deze verschillende organisaties.

De gezinscoach begeleidt kwetsbare gezinnen bij het in kaart brengen en uitputten van hun rechten.

De gezinscoach perinataal netwerk (project Power) begeleidt kwetsbare zwangere vrouwen. De begeleiding start zo vroeg mogelijk in de zwangerschap en volgt een zorgvuldig uitgetekend zorgpad met de verschillende grondrechten en ondersteuningsbehoeften per levensdomein.

De gezinscoach voor het project ‘Laat je tanden zien’ begeleidt kwetsbare gezinnen met kinderen tot en met 6 jaar. Ook hier wordt er een zorgvuldig uitgetekend zorgpad gevolgd met verschillende grondrechten en ondersteuningsbehoeften per levensdomein. Je hebt ook specifieke aandacht voor mond- en tandzorg.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

De geselecteerde kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke en mondelinge proef. De schriftelijke proef vindt plaats op vrijdag 6 februari 2020.

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 28 januari 2020 je motivatiebrief samen met je curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma. Dit doe je op volgende manier:

• via mail aan vacature@gemeentemol.be of
  • per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. We aanvaarden alleen volledige kandidaturen. Bij meer dan 20 kandidaten gebeurt er een CV-screening op basis van motivatie, ervaring en gevraagde competenties.

We nodigen de geslaagde kandidaten tijdig via mail uit voor de mondelinge proef.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be