Naar inhoud
Gemeente Mol

Gemeentebestuur zoekt deskundige wegen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 27 december 2019

Ben je geïnteresseerd in de wegeninfrastructuur van onze regio? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse deskundige wegen, niveau B, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 26 januari 2020 via mail aan vacature@gemeentemol.be.

Als deskundige wegen sta je in voor het analyseren, adviseren en opvolgen van wegenwerken binnen de gemeente Mol. Dit omvat planning, uitvoering en opvolging van de werken van externe aannemers voor rekening van het gemeentebestuur alsook het opvolgen van werken in opdracht van de nutsmaatschappijen. Je rapporteert hierover aan het diensthoofd.

Ons aanbod

  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

 

Voorwaarden

  • In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

 

Voor personeelsleden van de gemeente Mol gelden ook de voorwaarden van interne personeelsmobiliteit en bevordering. Zij kunnen zich hiervoor richten naar de vacature op het intranet of informatie opvragen bij Tom Smet (vacature@gemeentemol.be of 014 33 09 52).

 

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 26 januari 2020 je sollicitatiebrief samen met:

  • je CV;
  • een kopie van het gevraagde diploma

per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan Gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard. Als je voldoet aan de voorwaarden, word je tijdig uitgenodigd voor de selectieproeven. De kandidaat met het beste resultaat moet een psychotechnisch onderzoek afleggen.

Er wordt tevens een wervingsreserve aangelegd.

Raadpleeg hier de volledige functiebeschrijving.

 

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be.