Al 74 organisaties vulden vrijwilligersbevraging in. Volg jij hun voorbeeld?

maandag 9 december 2019

Hoe meer verenigingen onze vrijwilligersbevraging invullen, hoe beter we de noden in het vrijwilligerswerk kunnen inschatten. Al 74 organisaties namen deel aan de bevraging. Volg hun voorbeeld en vul voor 15 december het formulier in via www.gemeentemol.be/bevragingvrijwilligersmol. Het kost maar 10 minuutjes tijd om samen met ons te bouwen aan een vrijwilligersvriendelijk Mol. Met jouw inbreng help je ons het vrijwilligerswerk nog beter te ondersteunen!

Het is de eerste keer dat de Vrijwilligerscentrale Mol deze bevraging organiseert. We vragen alle Molse verenigingen en organisaties die met vrijwilligers werken, om de vragenlijst online in te vullen. De bevraging richt zich niet tot individuele vrijwilligers.

Wat met resultaten?
In december en januari worden de vragenlijsten verwerkt. De resultaten gebruiken we als basis voor de acties die het gemeentebestuur wil ondernemen om het vrijwilligerswerk te ondersteunen.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw – Vrijwilligerscentrale Mol, 014 33 16 16, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be, www.molvrijwilligt.be