Gemeentebestuur zoekt projectmedewerker

vrijdag 22 november 2019

De interlokale vereniging Baldemore zoekt een projectmedewerker (1FTE of 2x 0,5FTE), niveau B, contract bepaalde duur (18 maanden), voor het project ‘Laat je tanden zien’ (snelle indiensttreding). Stuur je kandidatuur uiterlijk 2 december 2019 bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Ben je een echte netwerker? Werk je graag samen met verschillende organisaties? Heb je talent om een project te organiseren, te coördineren en uit te voeren? Heb je zin om samen met kinderen en hun ouders rond gezonde mond- en tandzorg te werken? Heb je zin om je tanden te zetten in een volledig nieuw project? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Als projectmedewerker werk je allerlei acties uit rond toegankelijke gezonde mond- en tandzorg in Balen, Dessel, Mol en Retie met specifieke aandacht voor kwetsbare gezinnen. Je bent aanspreekpunt en brugfiguur voor de partners en tandartsen en coördineert de verschillende acties. Je werkt samen met je collega-gezinscoach en met de partners van het huis van het kind regio Mol voor de begeleiding van kwetsbare gezinnen.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen)

Voorwaarden

• In het bezit zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

Interesse?

Bezorg ons ten laatste op 2 december 2019 je motivatiebrief samen met

• je curriculum vitae
  • een kopie van het gevraagde diploma

via mail (voorkeur) aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure: een schriftelijke (11 december 2019 om 13.30 uur) en mondelinge proef (18 december vanaf 13 uur).

Bij meer dan 20 kandidaturen vindt er een CV-screening plaats (criteria voor deze screening zijn onder andere: ervaring in projectwerking, relevante opleiding, ervaring in een lokaal bestuur, functiegerichte motivatie,…).

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 52, vacature@gemeentemol.be