Peuterspeelpunt in kinderclub Bieke op vrijdag 6 december

maandag 2 december 2019

Door een snipperdag vindt Peuterspeelpunt op vrijdag 6 december plaats in kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn er tussen 8.30 en 12 uur welkom om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

De dienst samenlevingsopbouw wil met Peuterspeelpunt ontmoetingen stimuleren en een sociaal netwerk creëren. Peuterspeelpunt bevordert de taalontwikkeling en de speelkansen van jonge kinderen. Bovendien geeft het ouders de gelegenheid om van elkaar te leren. Ook grootouders en toekomstige ouders zijn welkom.

Peuterspeelpunt vindt tijdens het schooljaar plaats in kinderclub ’t Krekeltje, Molderdijk 27. Tijdens de schoolvakanties en op snipperdagen verhuizen we naar kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. En dit telkens op woensdag- en vrijdagvoormiddag tussen 8.30 en 12 uur.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 15 73, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be