Naar inhoud
Gemeente Mol

Wat denk jij over toekomst school Ezaart & Heidehuizen? Neem deel aan bevraging!

MOZAWIEK luchtfoto
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
vrijdag 15 november 2019

Krijgen onze oudste leerlingen een tienerschool in Heidehuizen? Of maken we voor onze kleinste kleuters een apart schooltje in Heidehuizen? Hoe denk jij over de toekomst van gemeentelijke basisschool MozaWiek? Dat is wat we graag weten! Daarom organiseren we vanaf 15 november tot en met 29 november een online bevraging. De bedoeling is om samen een oplossing te zoeken voor het plaatstekort in onze vestiging van Ezaart en het kleine leerlingenaantal in Heidehuizen. Alle ideeën zijn welkom. Grijp je kans en geef je mening via www.gemeentemol.be/toekomstmozawiek.

Na de denkavonden met ouders en leerkrachten in de school van Heidehuizen en Ezaart, krijgt nu iedereen de kans om z’n mening te geven over de toekomst van de school. Het doel is om de nieuwe toekomstplannen vanaf schooljaar 2021-2022 in te voeren.

Situatieschets
Via www.gemeentemol.be/toekomstmozawiek kom je terecht op een online platvorm. Aan de hand van een presentatie en een korte tekst informeren we je over de situatie van school MozaWiek en de problemen die dit momenteel met zich meebrengt. Wie graag meer informatie wenst, is welkom op de school.

Bestaande en nieuwe ideeën
Wat zijn de opties voor de toekomst? Uit de denkavonden verzamelden we al verschillende ideeën. Je kan reageren op deze ideeën of zelf nieuwe ideeën posten. Alle suggesties zijn welkom.

Analyse ideeën en beslissing
Na het afronden van de online bevraging maken we een grondige analyse van alle ideeën. We bekijken de haalbaarheid van de ideeën en bespreken het resultaat hiervan op het college van burgemeester en schepenen. Dit participatietraject zorgt ervoor dat we een onderbouwd standpunt kunnen innemen. Nadien communiceren we over de genomen beslissing.

Meer info: gemeentelijke basisschool MozaWiek, 014 31 50 99, directie.gbsmozawiek@gemeentemol.be