Jouw vrijwilligers bedanken? Bestel voor 11 november gratis bedankkaartjes

donderdag 24 oktober 2019

Donderdag 5 december is de internationale dag van de vrijwilliger. De uitgelezen dag om jouw vrijwilligers eens uitgebreid te bedanken. Speciaal voor deze gelegenheid laat dienst samenlevingsopbouw voor het derde jaar op rij originele postkaartjes maken. Heb je interesse? Bestel de gratis kaartjes uiterlijk op 11 november via www.gemeentemol.be/bedankkaartvrijwilligers.

Dit jaar zorgt Ruth Mentens, één van de leden van M.art – het artistiek collectief voor regio-Molse kunstenaars van jeugdhuis Tydeeh – voor een verrassend bedankkaartje. Wil jij je vrijwilligers verrassen met deze leuke postkaart? Vul dan uiterlijk op 11 november het e-formulier in op www.gemeentemol.be/bedankkaartvrijwilligers. We verdelen de kaartjes vanaf 25 november zodat je ze tijdig aan je vrijwilligers kan bezorgen.

Wegens succes herhaald
Vorig jaar bestelden maar liefst 84 verenigingen de kaartjes. Samen vroegen ze 4.999 kaartjes aan om hun vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Met een splinternieuw ontwerp zet je ook dit jaar op 5 december je vrijwilligers in de bloemetjes.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, Inne Dierckx, 014 33 16 16, inne.dierckx@gemeentemol.be