Gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers

woensdag 9 oktober 2019

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor halftijdse poetsmedewerkers, niveau D voor toekomstige vacatures voor bepaalde duur van 3 maanden met kans op verlenging. Interesse? Vul ten laatste op 20 oktober 2019 het online sollicitatieformulier in.

Hou je graag alles spik en span? Ben je op zoek naar een halftijdse job in de vroege uurtjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat!

Als poetsmedewerker zorg je ervoor dat onze medewerkers en bezoekers in een nette omgeving kunnen vertoeven. Je staat in voor het schoonmaken van de gemeentelijke gebouwen (o.a. administratief en cultuurcentrum ‘t Getouw, lokaal dienstencentrum, Sociaal Huis, buitenschoolse kinderopvang, scholen,…). Je komt terecht in een enthousiast poetsteam en het is dus belangrijk dat je goed in teamververband kan werken. Daarnaast kan je ook zelfstandig aan de slag gaan en je eigen taken correct afwerken. Je hebt oog voor netheid en hygiëne. Je bent stipt, betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien ben je flexibel ingesteld en werk je graag op verschillende locaties.

Doordat wij regelmatig op zoek zijn naar poetsmedewerkers voor tijdelijke contracten, leggen wij een wervingsreserve aan voor deze functie.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Vaste werkuren (afhankelijk van de locatie, van 6 tot 9.48 uur of van 8 tot 11.48 uur)
  • Een filevrij te bereiken werkplaats

• Geen diplomavoorwaarden

Interesse?

Vul uiterlijk op 20 oktober 2019 het online sollicitatieformulier in.

Als we meer dan 12 geldige kandidaturen ontvangen kan er een cv-screening gebeuren op basis van het sollicitatieformulier. Volgende criteria worden hierbij beoordeeld: relevante ervaring en opleiding, motivatie en affiniteit met de job. Staaf je kandidatuur met voldoende informatie over deze criteria.

De selectieproeven vinden plaats op donderdag 24 oktober. We contacteren je op maandag 21 oktober.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 44, vacature@gemeentemol.be