Naar inhoud
Gemeente Mol

Toekomst speelterrein Rijtenhof? Geef online jouw ideeën!

Rijtenhof presentatie infoavond
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 25 september 2019

Op 19 september vond een infoavond plaats over de toekomst van het plein Rijtenhof in Millegem. Een 30-tal buurbewoners en vertegenwoordigers van verenigingen waren aanwezig. Na een toelichting bij de presentatie, volgde een constructieve vergadering. Hierbij gingen de aanwezigen zelf aan de slag om hun ideeën, de sterktes en zwaktes van het plein op te lijsten. Benieuwd naar de ideeën? Heb je zelf ook toekomstdromen voor het plein? Bekijk de presentatie en geef ons voor 1 november jouw mening via het online platform www.gemeentemol.be/rijtenhof.

Het Rijtenhof is een groot plein in Millegem, gelegen tussen de Arendstraat, Bosduifstraat en Rijtenhof. Het grote grasveld heeft nu twee petanquebanen en enkele bomen. Vanuit de jeugd- en sportdienst bekijkt het gemeentebestuur hoe we dit plein kunnen herinrichten. We willen de inrichting van het plein zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en noden van de buurt. Wil je er voetballen, picknicken, petanquen,… ? We horen het graag!

 

Ideeën verzamelen

Kon je er op 19 september niet bij zijn, maar wil je toch je mening of ideeën met ons delen? Surf dan naar het online platform www.gemeentemol.be/rijtenhof. Tot en met 31 oktober 2019 verzamelen we hier al jullie ideeën over de toekomst van het Rijtenhof. Je kan er ook je stem uitbrengen bij de al aangeleverde ideeën. Nadien start de ontwerpfase.

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de verschillende stappen die we ondernemen voor de herinrichting van het plein Rijtenhof? Surf dan naar het online platform www.gemeentemol.be/rijtenhof.

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be