Naar inhoud
Gemeente Mol

Jakob Smitsmuseum voortaan lid van museumpas: 1 pas, 161 musea, 235 expo’s

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 11 september 2019

Het Jakob Smitsmuseum is voortaan lid van ‘museumPASSmusées, kortweg ‘museumpas’. Museumpas is een abonnement waarmee je een jaar lang alle deelnemende Belgische musea kan bezoeken wanneer je wil en zo vaak je wil. Ook het Jakob Smitsmuseum hoort hier voortaan bij. Bovendien bezoek je ook tijdelijke tentoonstellingen gratis of met een fikse korting. Koop je museumpas voor 50 euro in het Jakob Smitsmuseum of de andere deelnemende musea. Bestellen kan ook via www.museumpassmusees.be/nl.

Heb je een uurtje vrij? Spring dan gewoon eens binnen bij het Jakob Smitsmuseum of bij één van de andere deelnemende musea om enkele werken te bekijken, te genieten van de stilte of om de vaste collectie te herontdekken. Of bezoek een museum waar je anders niet onmiddellijk naartoe zou gaan of waarvoor je niet zou betalen. MuseumPASSmusées daagt je uit om het onbekende te ontdekken!

Eén jaar geldig

Je museumpas is één jaar geldig, startend vanaf je eerste museumbezoek of bij je online registratie. Zonder bezoek of registratie start deze termijn automatisch twee maanden na aankoop. De museumpas is strikt persoonlijk.

Kansentarief

Mensen met een kansenstatuut kunnen een museumpas kopen voor 10 euro aan de balie van de deelnemende musea (Jakob Smitsmuseum, Sluis 155a). Het kansentarief wordt toegekend op vertoon van je UiTPas, Paspartoe, Article 27 of A-kaart.

MuseumPASSmusées

Musea in Vlaanderen, Wallonië en Brussel trekken samen aan de kar voor het project museumPASSmusées. Doel is de zichtbaarheid van de musea verhogen en de drempel tot cultuur verlagen.

Meer info: Jakob Smitsmuseum, 014 31 74 35, info@jakobsmits.be, www.jakobsmits.be