Breng nu je stem uit voor de ‘Jeugdwerk Awards’

vrijdag 30 augustus 2019

Dit najaar reiken we voor het eerst de ‘Jeugdwerk Awards’ uit. Hiermee zetten we personen of verenigingen binnen het jeugdwerk in de bloemetjes om hen te bedanken voor hun bijzondere prestaties het afgelopen jaar. Wie is volgens jou de meest opmerkelijke nieuwkomer, beste helper, dé jeugdverdienste? Welke vereniging organiseerde de meest bijzondere activiteit of coolste fuif ooit? Breng nu je stem uit voor vrijdag 27 september!

Je brengt je stem uit door te surfen naar www.gemeentemol.be/jeugdwerkawards. Je kleurt het bolletje van jouw favoriet en klikt op verzenden. Je kan je stem uitbrengen voor een individuele award en groepsawards.

Individuele Awards Jeugdverdienste 2018 – 2019

• Marie Van de Vorst (Hoofdleiding KSA Mol) “Als Marie iets doet, doet ze het voor de volle 100%. Ze schuift alles aan de kant om ervoor te zorgen dat leden én leiding een fantastische tijd beleven. De beste hoofdleiding die een jeugdvereniging zich kan toewensen!”
  • Jorien Ouderits (Hoofdleiding Chiro Millegem) “Jorien is Chiro Millegem van kop tot teen! Ze zorgt ervoor dat onze vereniging draait als een geoliede machine. Zonder haar zouden we nooit staan waar we nu zijn!”
  • Lowie Stessens (Hoofdleiding Chiro Millegem) “Lowie zet zich als hoofdleider van Chiro Millegem met hart en ziel in. Daarnaast is hij een echt sfeermaker in de groep!”
  • Bieke Mertens (Hoofdleiding Chiro Gompel) “Omdat Chiro Gompel waar ze zich met hart en ziel voor inzet absoluut onmisbaar zijn!”

Hulp van buitenaf

• Sabine Vansant (Chiro Millegem) “Sabine geeft dit jaar voor het twintigste jaar op rij alles voor Chiro Millegem. Ze is de echte ‘mama’ van onze chiro, zowel voor de leden, leiding als de ouders!”
  • Hilde Zels (Chiro Wezel) “ Maar liefst 41 jaar zet Hilde zich in als verantwoordelijke van de fantastische kookploeg voor de jaarlijkse bivak van Chirojongens Wezel. Naast kok van onze overheerlijke maaltijden is ze altijd een luisterend en troostend oor voor iedereen.”
  • Kobe Caers (Oudleiding Scouts Ginderbuiten)
    “Kobe nam als oudleiding het initiatief om de Molse 60 op poten te zetten. Een enthousiaste, geëngageerde oudleider van Scouts ginderbuiten, die een award verdient voor de ondersteuning en hulp naar zijn groep toe.”

Beste nieuwkomer

• Ilke Goris (Nieuwe leidster KSA Mol) “Ilke heeft enorm veel zin voor initiatief, is enthousiast en staat steeds met de glimlach klaar.”

Groepsawards Coolste fuif

• Streetlight (Chiro Rauw) “Geweldige sfeer, georganiseerd door een topploeg!”
  • Fluoparty (Chiro Rauw) “Dit is het enige fluofeestje in onze gemeente en meteen ook de beste fuif!”
  • Openluchtbal (Chiro Millegem) “Een unieke setting, meer sfeer vind je nergens.”

Meest bijzondere evenement

• Haringfeesten (KSA Mol)
  • Marvakwis (Speelplein)
  • Molse 60 (Scouts Ginderbuiten)
  • Bitterballenboefen (KSA Mol)
  • Buitenspeeldag (Scouts Ginderbuiten)
  • Honkbal (Gewest Zilato en District Mol)

Prijsuitreiking en galabal

Op vrijdag 11 oktober reiken we tijdens een glamoureus galabal alle prijzen uit. We nodigen alle jeugdverenigingen persoonlijk uit om aanwezig te zijn en de awards af te sluiten met een knaller van een feest!

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be