Grabbelpas 2019: een groot succes vol dolle pret en plezier!

vrijdag 30 augustus 2019

Ook dit jaar kwam het einde van de Grabbelpaszomer veel te snel in zicht. De jeugd- en sportdienst werken elk jaar samen met meer dan 30 clubs en externe organisaties en een groot team gemotiveerde monitoren, jobstudenten en animatoren om de kinderen uit onze gemeente supertoffe zomermaanden te bezorgen. Ook dit jaar was een overdonderend succes waar tussen 800 en 1000 kinderen van mochten genieten.

Het Grabbelpas-programma voor jeugd en sport deze zomer omvatte in totaal 264 speel- en sportactiviteiten voor kinderen van alle leeftijden die op maar liefst 4000 inschrijvingen mochten rekenen. De tijdsduur van de activiteiten varieert van enkele uurtjes, een halve dag tot een hele dag. Het aanbod bevat voor elk wat wils.

• Sportief chillen

Karaté, Hockey, badminton, yoga, paardrijden, tennis,… kinderen konden naar hartenlust uittesten! Op de negen omnisportkampen mocht de sportdienst elke keer minstens 50 speelvogels ontvangen en entertainen, superleuk!

• Spetterende activiteiten

Ook de waterratten bleven niet op hun honger zitten. Activiteiten waarmee je razendsnel over het water vloog zoals waterskiën, windsurfen, surf- en zeilkamp,… konden op veel fans rekenen.

• Extreem entertainment

Voor de meisjes en jongens die het liever wat spannender zagen: extreme durf-activiteiten zoals motorcross, quad, BMX, zweefvliegen,… je krijgt de kriebels bij de namen alleen al!

Daarnaast bood de jeugddienst nog verschillende toffe activiteiten aan: Start to DJ, kookworkshops,… elk kind – culinair, creatief, sportief, muzikaal,… - vond z’n gading.

De sport- en jeugddienst werken al volop aan het programma voor volgend jaar, we kijken er alvast naar uit!

Meer info: sportdienst, 014 33 05 14, sportdienst@gemeentemol.be