Belangrijke wijziging Locatie Jeugdateliers Balen

donderdag 22 augustus 2019

Wij zijn enorm gelukkig te mogen aankondigen dat alle lessen aan de kunstacademie van Balen vanaf 1 september enkel nog zullen doorgaan in VC DE KRUIERIE!

Het lokaal in de Basisschool ‘de Puzzel’ in Schoor werd deze zomervakantie leeggemaakt en alles werd verhuisd naar een extra atelierruimte vlakbij VC DE KRUIERIE. Het gemeentebestuur, de bevoegde diensten en de werkmannen hebben deze zomervakantie bijzonder hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Wij zijn hun daar bijzonder dankbaar voor.

Dit betekent dat alle leerlingen van de kunstacademie van Balen terug samengebracht worden op één locatie! Vanaf nu geen omwegen meer om de kinderen tijdig op twee plaatsen te brengen, en dus ook geen verschillende aanvangstijden van de lessen.

Vanaf de eerste les in september verwachten we onze jonge creatieven in VC DE KRUIERIE, Bevrijdingsstraat 1 te Balen. NIET MEER IN SCHOOR!

De lessenmomenten worden als volgt vastgelegd:

• Woensdag: van 13u15 tot 15u55
  • Vrijdag:      van 15u45 tot 18u25
  • Zaterdag:   van 09u30 tot 12u15
  • Zondag:     van 09u30 tot 12u15

Wij hopen dat dit voor velen een verbetering zal betekenen, en wensen alvast iedereen een creatief en leergierig schooljaar toe!

Heb je nog vragen, dan kan je contact opnemen met

> Academie voor Beeldende Kunsten, 014 33 07 96, abk@gemeentemol.be

>  VC De Kruierie, 014/74 40 50, dekruierie@balen.be