Gemeentebestuur zoekt technisch assistent keukenhulp

vrijdag 16 augustus 2019

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent keukenhulp, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor onbepaalde duur. Solliciteer uiterlijk op 6 september. Vul bij voorkeur het online sollicitatieformulier in of stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Hou jij van een afwisselende job? Werk jij graag samen met anderen? Krijg je voldoening van een keuken die piekfijn in orde is?

De technisch assistent keukenhulp staat in voor het uitscheppen en serveren van de maaltijden in het restaurant van ons lokaal dienstencentrum. Ook staat hij mee in voor de afwas en het proper en op orde houden van de keuken volgens de regels van HACCP.

• Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie
  • Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar anciënniteit
  • Flexibele werkuren en een filevrij te bereiken werkplaats
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling
  • Interne en externe opleidingsmogelijkheden

• Geen diplomavoorwaarden
  • De kandidaten moeten slagen in een selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke (11 oktober) en mondelinge proef (17 oktober).

Solliciteren

Solliciteer ten laatste op 6 september 2019 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier op onze website (www.gemeentemol.be/vacatures) of bezorg je sollicitatiebrief samen met je curriculum vitae op volgende manier:

of

• per post (poststempel geldt als bewijs) aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Vermeld duidelijk voor welke vacature je solliciteert. Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

Meer info: afdeling personeel, 014 33 09 47, vacature@gemeentemol.be