3.710 prachtige schilderijtjes op Mon Mol Martre, proficiat kunstenaars!

maandag 12 augustus 2019

Er is een Mols record gevestigd: maar liefst 3.710 verschillende schilderijtjes, gemaakt door Molse kunstenaars van alle leeftijden, werden binnengebracht om op te hangen tijdens Mon Mol Martre. Alle schilderijtjes worden nog tot 15 september aan vrije giften verkocht, momenteel al voor een opbrengst van 470 euro, die integraal naar Molse zorgcentra gaat.

Mon Mol Martre bestaat 20 jaar, en dat kon niet onopgemerkt voorbij gaan. Bij de dienst toerisme kon je een blanco canvasje oppikken om mooi beschilderd binnen te brengen met als onderwerp ‘Bij Mol denk ik aan…’. Een groot deel schilderijtjes is al verkocht voor het goede doel. Wil je ook graag een schilderijtje kopen? Je kan nog tot 15 september terecht bij de dienst toerisme, Markt 1a.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be