Nog steeds vereniging gezocht voor hulp personeelsfeest gemeente op 21 september

vrijdag 2 augustus 2019

Het gemeentebestuur zoekt nog steeds een Molse vereniging die tijdens het personeelsfeest een handje wil toesteken. Dit onder begeleiding van een ploeg professionele garçons. Het feest vindt plaats op zaterdag 21 september in de zaal van TISP, Kruisven. We verwachten dat je met ongeveer twaalf volwassenen (+20 jaar) van 18.30 tot 1.30 uur maximaal aanwezig bent. Interesse? Stel je kandidaat voor 16 augustus 2019 bij de dienst toerisme.

Als vrijwilliger help je bij de bediening van receptieknabbeltjes, ophalen van lege glazen, opruimen… In ruil ontvangt de vereniging een onkostenvergoeding. Geïnteresseerden kunnen zich via mail kandidaat stellen bij de dienst toerisme via toerisme@gemeentemol.be. De toewijzing gebeurt op basis van chronologische volgorde van kandidatuurstelling.

Meer info: dienst toerisme/feestelijkheden, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be